«Βιβλιοδρομίες 2014»


Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανάγνωσης
Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου

5 bibliodromiesΟι μαθήτριές μας πήραν μέρος στις «Βιβλιοδρομίες», που διοργανώθηκαν το σχολικό έτος 2013-2014 από τα εκπαιδευτήρια «Γείτονα», με σκοπό την προώθηση της φιλαναγνωσίας στα παιδιά του δημοτικού. Τα λογοτεχνικά βιβλία που διαμοιράστηκαν στους συμμετέχοντες περιστρέφονταν στη θεματική της «οικογένειας». Στους διαγωνιζόμενους δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστούν ατομικά ή στο πλαίσιο μιας ομάδας που απαρτιζόταν από δύο ως τέσσερα μέλη.
Στις μαθήτριες του σχολείου μας Γεωργία Κεκλίκογλου, Δάφνη Κουρουνιώτη, Μαριάννα Μολυνδρή και Καλλή Πλαμαντούρα απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στην τελετή απονομής βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Ακρόπολης. Επίσης, οι μαθήτριες Βικτώρια Γιαννάτου, Άρτεμις Πίτσικου, Πωλέττα Φάκα, Δανάη Χατζηιωάννου, Σωτηρία Αλεξίου, Λυδία Ζαχαρίου και Ιωάννα Κολιοπαπά έλαβαν αναμνηστικούς επαίνους για τη συμμετοχή τους.
Και τη φετινή χρονιά οι μαθητές της Δ' και Ε' τάξης συμμετείχαν στις βιλιοδρομίες με θέμα «Επιστήμη-Τεχνολογία». Τους απονεμήθηκε έπαινος για τη συμμετοχή τους και αναμένουμε τα αποτελέσματα.